maanantai 15. elokuuta 2011

Blogin avaus!

Paljon olen jo miettinyt blogin perustamista ja nyt päätin sen tehdä. Pidän paljon muiden blogien lukemisesta ja toivottavasti jotkut pitävät myös minun blogini seuraamisesta. Onhan tämä hyvä tapa päivittää kuulumisia tutuille kuin myös pitää päiväkirjaa tulevaisuutta varten! Blogi käsittelee pääasiassa Kooa bordercollien treenaamista, mukaan voi myös mahtua muutakin uutisen pätkää.

Tällähetkellä treenaamme Kooan kanssa kohti tokon AVO-luokkaa. Ensimmäinen kisa on 27.8.2011 ja liikkeet ovat pääasiassa kunnossa. Liikkeestä pysäyttämiseen löysin, ainakin kotioloissa, toimivan ratkaisun. Takapalkkana vain yksi nakinpala, ei houkuta liikaa eli Kooa malttaa suoriutua mutta riittää pitämään Kooan tyytyväisenä. Pysähdyksestä on näin tullut paljon napakampi! Paikkamakuuta vieraitten koirien kanssa olisi vielä hyvä treenata, viime torstain yleisissä tokotreeneissä Kooa suoriutui loistavasti vieraista koirista huolimatta.

Pienen raskaustauon jälkeen aloitimme myös eilen agilityn. Pääsimme mukaan Imatran Kennelkerhon pienryhmään, jossa meitä on neljä harrastajaa ja 2 tuntia aikaa treenata. Tämä oli oikea lottovoitto, Kooa kun tarvitsee toistoja, toistoja ja toistoja. Kuin myös rytmitajuton ohjaajakin. Jos harjoitusaika on liian lyhyt niin Kooa vaan kuumuu ja itse hermostun eikä treenauksesta tule mitään. Hyppytekniikkaa pitää hioa paljon, Kooa ponnistaa liian kaukana esteestä ja tiputtelee rimoja paljon. Sunnuntain rata oli lyhyt; hyppy, putki, hyppyx5, kepit ja hyppy. Pääasiallisesti treenattiin hyppyjä ja ohjausta. Nyt pitää ennen joka treeniä hypyttää (ja väsyttää) Kooa että jaksaa keskittyä paremmin ohjaukseen.

Nyt lähdemmekin Kouvolaan toivoen että mahtuisimma lauantain tokokokeeseen. Jos yksikin peruu niin päästään kisaamaan :)

1 kommentti: