torstai 9. huhtikuuta 2015

Maastoilua ja agilityä

Nyt onkin toko ollut hieman "tauolla" kun on niin kovasti tehty muita lajeja! Agilitystä en ole aina muistanut kirjoittaa mutta sitä ollaan päästy noin kerta viikkoon harjoittelemaan. Rin on tehnyt treenikerroilla puomia, keinua, rengasta, keppejä ja sitten pieniä hyppy/putki harjoituksia. Keinun alta otettiin siiveke pois ja korvattiin se pöydällä. Nyt keinu pääsi hieman turhan kovaa rämähtämään alas ja sitä Rin säikähti. Nyt on jatkettu sekä siivekkeen että pöydän avulla. Kun on pöytä niin alla on pehmike ja alkuun vielä joku hidastamassa keinun alastuloa. Vähän on vauhti hiljentynyt mutta itse uhkarohkeasti silti keinun päälle välillä hyppäilee kun silmä välttää..


Rin menee kokonaista puomia ja vauhti vaan kiihtyy! Kontakteihin pitänee opettaa tassutarget ja vapautus sitten etupalkalle. Hyvin tottelee "Jää!"-käskyä, välillä jää turhankin ylös. Kepeillä ollaan ratkaisevassa kohdassa. Nyt meni neljä viimeistä keppiä, kohta hypätään kaksi "eteenpäin"! Rin on todella hyvin sisäistänyt keppien pujottelun. Virheitä ei juuri tule kun hitaasti aloituskohtaa taaksepäin viedään. Rengas ei maksina meinaa sujua mutta medinä menee paremmin. Lisää treeniä vaan tähänkin. Vielä pitäisi muistaa sitä pussia tehdä ja muuria ei olla kertaankaan kokeiltu.

Kiukku

Tänään oli vuorossa hakutreenit. Kooa teki reilun 100 metrin radan. Molemmissa etukulmissa maalimies, vasemmalla umppari. Umpipiilo ensin, ilmaisu oikein hyvä. Tällä piilolla myös haltuunotto ja se toimi moitteetta. Oikealla maalimies ei ollut ihan kulmassa mutta hyvin Kooa kulmaan meni, ilmaisu hieno ja Kooa jatkui hyvin haukkua vaikka olin paikalla. Vasemmalle tyhjä, lähetin turhan läheltä etukulmaa ja kävi tarkastamassa piilon. Tuli pois ja pääsi uudelle tyhjälle, joka oli hieman kelvollisempi. Piti vaan taas perkeleet karjaista kun ei meinannut luoksetulokäskyä totella! Sitten ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan kokeilin yliheittoa! Ei olla tehty sitten Kooan alkeisharjoitusten. Näppärästihän se meni, suora pisto takalinjalle ja sieltä löytyikin kolmas maalimies ja umpipiilosta. Taas kokosetti ja vapautin seuruusta maalimiehelle. Viimeinen vasemmalta, kymmenestä haukusta palkka. Kooa toimi loistavasti :) Tästä on hyvä aloittaa kesäkausi, ainakin toivottavasti. Katsellaan sitten miltä selkä näyttää parin viikon päästä osteopaatilla.

Rinille ihan ensin pari paukkua. Seuruutin ja en edes huomannut että ekaan olisi ehtinyt reagoida. Tälläkertaa ammuttiin myös toinen kerta ja tähän reagoi taas nopeasti katsomalla taakse mutta leikki hyvin. Ei ihan yhtä hyvin kuin ekan jälkeen. Kuunteli vielä autossa kun Liinalle ammuttiin kaksi paukkua. Söi hyvin lihapullat ja ei ollut autosta ulostulo ongelmaa. Rinille kaksi maalimiestä. Ekalle lähetin hieman väärästä paikkaa ja Rin teki pienet juoksut ennenkuin löysi. Koska siellä olikin Laura maalimiehenä niin alkuun piti hieman häsläillä ennen rullan tuontia. Rullan luovutus nätti ja näytölle ääni. Käyttäytyi korrektisti nyt näytöllä. Toinen pisto parempi, samalle puolelle. Nyt otti rullan myös ongelmitta.

Kooa teki vielä esineruudun. Yksi esine takana rinteen tuntumassa ja toinen ihan edessä. TAAS lähetin vähän huonosti ja Kooa paineli etuesineestä vinoon. Toisella kerralla sai hyvin hajun, esine oli hieman maantasosta korkeammalla. Nurkkaesineen paikallisti myös hyvin, kehuin vaan liian innokkaasti ja Kooa tiputti esineen. Kooasta onneksi näkee hyvin milloin se on palauttamassa esinettä. Vauhtia tulee lisää kun etsintävaiheessa Kooa menee aika rauhallisesti.

Tänään kävin taas katsomassa Nanon pentuja, edelleen ovat oikein ihania pieniä palleroisia <3 Hurjasti pennut kasvavat yhdessä viikossa!

Mega noin 5 viikkoa

Hoppu noin 5 viikkoa

Noki

Kiukku

Noki noin 6 viikkoa

Mega

Kiukku ja Essi

Kiukku kiitää mutaa kohti!

Ihanaa mutaa!

Ja karkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti