maanantai 4. tammikuuta 2016

TalvihapuiluaKoska lunta ei ole vielä saatu niin hakutreenit jatkuvat säännöllisen epäsäännöllisinä :) Tänä vuonna ei ole tullut hakuahdistusta, mikä on lähes joka vuosi kolkutellut syyskuun tienoilla. Ehkä siksi että aiemmin ei ole ollut ns. omaa ryhmää ja tämä vuosi on myös treenattu paljon vähemmän hakua. Nyt on kyllä hyvä ryhmä treenailla ja rotukirjo on ihanan rajoittunutta ;)

Lauantaina treenit. Kuvan napsaisi Suvi V.
 Lauantaina oli pakkasten takia kevyet treenit. Rinille neljä maalimiestä ja neljä pistoa. Ensimmäinen äänellä mutta ei kuullut tai sitten hajut veivät minne sattuu kun ampui reilut 50 metriä alueen ulkopuolelle. Ei tod ole mitään irtoamisongelmaa Rinpulalla.. Ja toisella lähetyksellä sama! Sitten löysi, tästä suorapalkka. Seuraava myös äänellä ja nyt löysi ensimmäisellä. Näytölle menot ovat varmentuneet. Asemoi itsensä jo suoraan maalimiehelle päin ja vaan odottaa lupaa mennä. Kolmas ilman ääntä näytöllä ja neljäs suorapalkka. Kaikilla lähetyksillä teki niin että kaartaa vähän eteenpäin linjallaan ja tekee näin löydön taaksepäin. Tähän pitää kehittää jotain. Rullaa tuo sivulle suht hyvin mutta tiputtaa ilman lupaa. Tähänkin pitää puuttua. Kolmannella lähetyksellä oli niin tattina nenä eteenpäin että halusin kokeilla eleetöntä lähettämistä. Ja sehän toimi! En siis häiriköi Riniä käsineni jatkossa kun Rin kerta osaa ottaa lähtöasennon niin hyvin.

Treeniin saapuminen. Kuvan napsaisi Leena K.
 Sunnuntaina heti uudestaan. Nyt oli keli lauhempi niin treenit vähän pidemmät. Tälläkertaa teemana näyttöliinan esittely! Rin on tähän mennessä juossut aina pikkuhihnanpätkä perässä maalimiehelle. Nyt kun meno on varmaa niin ajattelin totuttaa liinaan. Rin on muuten vierastanut vähän jotain jarruketta perässään. Niinkuin nytkin, maalimiehet kaikki kutsuivat ja huusivat Riniä näytölle mutta selkeästi vierasti sitä että roikun perässä. Kokoajan meni onneksi veto päällä ja puolen välin jälkeen lähti oikeasti innolla pyrkimään maalimiehelle. Tässä vaiheessa päästinkin jo liinasta irti :)

"Mä löysin ukon!" Kuvan napsaisi Leena K.

Kuvan napsaisi Leena K.

Sitten Rin joutui kiskomispuuhiin.. Kuvan napsaisi Leena K.
 Ensin lähetys vasemmalle ilman ääntä ja vähän kiertämällä löysi maalimiehen. Seuraavalle ääniapu oikealle ja nyt hienosti jontkaa alas ja taas ylös maalimiehelle. Nyt vaadin myös että pitää rullaa paremmin sivulla, tiputti kerran rullan jo miun edessä! Vasemmalle taas ääniapu ja edelleen hienoa työskentelyä :) Oikealle ilman ääntä ja nyt lähti vähän huonosti pistolle. Kutsuin pois ja seuraavaksi tulikin kunnon pisto. Toki lähetin ensin myös vähän huonosta paikasta. Maalimies löytyi ja tälläkertaa suorapalkka. Nyt myös muistin että pitihän sitä vähän myös yliheittoa harjoitella! Jätin Rinin noin 20 metriin ja siitä kutsuin. Pienesti häkeltyi mutta lähti ääniavulla hyvin vasemmalle. Seuraava myös yliheittona mutta nyt oli menossa vähän turhan kaukaa miusta ja käskin lähemmäksi. Hieno löytö ja viimeinen maalimies vasemmalta olikin pupujussi. Rin oli taas superhieno :) Eleettömät lähetykset toimivat todella hyvin mutta yliheittoon pitää keksiä joku suunnitelma.

Tokoa Rin on tehnyt kotipihalla pienesti. Jäävät taas tuottivat hetken päänvaivaa ja sitten lähti erottelu toimimaan. Seuruuta on vähän hankala itse katsoa mutta itse enemmänkin harjoittelin liikkeelle lähtöjä ja uudella tavalla vasemmalle kääntymistä. Rin pyörittää peppuaan kokoajan paremmin. Muutamat "ruudusta" seuruuseen tulot, nyt oli vauhtia. Ja sitten vielä luoksetuloa niin että ei tulisi sivulletulopomppua. Ensin ilman luoksetuloa, sitten luoksetulolla ja tuli pieni pomppu. Tästä torut ja muistutukset. Sitten uudestaan ja nyt tuli pomputon sivulletulo :) Sisällä Rin puuhaa tunnareita! On ollut vierivieressä olevia, oma piilossa, mökkikyliä ja kaikenmaailman kehitelmiä. Hyvin se Rin osaa, potkii ja työntää reippaasti vieraat kapulat pois oman tieltä. Asenne on pop, vaikka menisikin välillä vikaan :)

Mustat viihtyivät yhdessä. Tikkari, Erki, Liia ja Rin

Liia ja Rin.


Erki on tehnyt jotain kiellettyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti