keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Voihan seuruu!

Isoin inhokki liike ikinä! Seuruu! Kaikenmaailman muut tokotemput on niin helppoja opettaa seuruuseen nähden. En vaan osaa. Leena päästi meidät omalle vuorolleen Kiitolan halliin tokoilemaan ja tämä käytettiin hyödyksi tekemällä koemainen suoritus. Piti viritellä Rin mutta sitten tulikin kiirus enkä ehtinyt. Joten kylmiltään kehään, tälläkin ehkä pieni vaikutus tämän kerran pohjanoteerausseuruuseen. Ja sitten oli ovella heti vastassa kolme kelpiepoikaa ja Rin oli vähän että "pöhpöh". Oma ajatus oli koko ajan vaan että "Voi luoja!" :D


Järkyttävää poikitusta! Ja sitten hitaassa osudessa unohdin sanoa seuruukäskyä niin siitä vähän hämmentyi. No olipa ainakin intoa Rinillä mukana jos jotain.. Nyt on sitten kotona sisällä treenattu seuruuta sen verran mitä pystyy. Sisällä vaan ärsyttää kun pudottaa kontaktin jokaisesta maton ylityksestä tai kynnyksestä.

Sitten oli liikkeestä maahan ja istu. Tässä nyt ei ollut kovin yllättävää että Rin ei istunut, etenkään kun en kerennyt viritellä. Sitten ahdistui kun tiesi että teki väärin. Yritin vähän korjata istumaan mutta sitten muistin itsekin että olin päättänyt että tämä on koetreeni enkä jää turhaan liikkeitä korjaamaan.


Luoksetulo oli hyvä, pysäytystä ollaankin pääosin treenattu vaan puiden tms. kiertämisillä. Pieni pomppu sivulletuloon. Kuono nenään pomppu on sentäs saatu pois!


Ruutu olikin kanssa aika kiva, sivulletuloa ollaan tehty suoraan lelulle vapautuksena niin ylläriylläri että ei ihan pysähdy :DOhjattu nouto oli yllättävän kiva (jos seuruusta ei mitään mainita..), vauhtikin oli ihan suht hyvä vaikka pääseehän se Rin kovempaakin. Kapulan otto oli siisti ja nopea! Loppuperusasento vajaa.


Kaukot kuuluivat myös onnistumisiin :) Mutta tässä näkyykin hyvin yksi suuria ongelmia. Loppuperusasennon vajaus! Rin ei nouse kunnolla sivulle, perhana :( Tätä onkin ärsyttävä korjata. Hieman vajaa maa-istu vaihto myös ja seiso-istu vaihdolla eteni vähän. Tämän tekee juuri hirmu etupainoisesti mutta pääosin osaa siirtää painon takaisin taakse ilman etenemistä.


Tunnari taas menestys :) Haukku taisi tulla Riniltä. Raville vaihtoi tuodessa mutta nyt on kotona välillä tehnyt sitä että jää kapuloille möllöttämään tai puoleen väliin pysähtyy. Pitää muistaa hymyillä :) niin Rin tuo varmemmin. Loppuperusasento vajaa. Ja taas tässä yksi alkava ongelma. Tuo tassujen liikuttelu! Eteentuonnissa ennakoi sivulletuloa pistämällä etutassut valmiusasentoon! Tekee tätä aikamonessa liikkeessä.. hmmm...


Viimeinen murheen mannaryyni oli hyppynouto. Tosin tätä olemme tehneet kaikista vähiten koska Rin osaa hypätä ja noutaa. Niiden yhdistämisessä on välillä ollutkin ongelmaa ;) Tuli siis ensimmäisellä yrityksellä takaisinpäin esteen ohi. Tästä huomautin ja uusin liikkeen. Nyt kapula pomppi suoraan kuvaajan jalkoihin, josta Rin sen hienosti haki. Nyt annoin pienen avun hyppyyn vaikka olisi ehkä tullut yli ilman apua myös. Videolla ainoastaan onnistuminen.


Summasummarium. Kiitoksia liikkuroinnista Leenalle ja kuvauksesta Marikalle :) Kokonaisuus on ihan jees kunnossa, vaikka korjattavaa on paljon. Itse näytän ihan kaamealta, tämän takia tykkäänkin olla enemmän kameran takana ;) Kävely näyttää todella kummalliselta ja epäloogiselta ja ryhti? Missä se on? Onko mulla sitä muutenkaan? Mutta pitäisi enemmän filmailla jotta näkisi miten itse hölmöilee ja miltä koira näyttää.

Rin tekee kaiken työn

Ja Kooa lomailee <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti