tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kooa huippujäljilläTämän päivän ajattelin olevan hyvä jälkipäivä ja sitä se olikin! Kooalle vuoden ensimmäinen jälki, ajattelin että se olisi noin kilometrin mittainen. Tallatessani yhtäkkiä huomasin perinteisen "Voi hemmetti, ei mun täällä kuulunut olla!". Mittaa tuli siis noin 1,5km. Autolla lähtiessäni tajusin myös perinteisesti että "Ei hitto, jälkikepit on kotona, taas!". Eli Kooa sai sitten keppijäljeltä jääneet jälkirisut jäljelle. Pikkasen haastetta siis! Jälki myös vanheni reilut kaksi tuntia, näin vanhaa jälkeä Kooa ei ole aiemmin ajanutkaan.

Kooa kääri hihat ja lähti hommiin. Janakin taisi olla noin 40 metriä, vähän seilasi edestakaisin mutta hienosti haki jälkeä ja otti ohjeita vastaan. Kääntyi varmana oikeaan suuntaan! Wuhuuu! Tässä on ollut aiemmin takajälkiongelmia. Tarkasti kyllä nopeasti toisen suunnan. Ensimmäiselle kepille pidin vähän liinaa tiukemmalla kun Kooalla on ollut tapana kiihdyttää ekan ohi. Ensimmäinen keppinen oli noin 50 metrissä ja Kooa sen ilmaisi hienosti. Sitten vaan jatkettiin, noin 300 metrin paikkeilla metsätien vieressä Kooa pohti kovasti jäljen suuntaa. Metsästä kuului koiran ja ihmisen ääniä joten voi olla hyvinkin että tiellä ja metsässä on joku vähän kävellyt. Hetken pohdittuaan Kooa jatkoi jälkeä eteenpäin. Kepit nousivat tasaisen hyvin, välillä en itsekään huomannut että keppi on edessä kunnes Kooa pysähtyi tarkentamaan! Kohta tuli taas sellainen paikka missä epäilin olevan harhajälkiä ja Kooa tarkenteli taas. Hyvin pysyi pakka kasassa ja jälki löytyi. Tässä voi olla myös että Kooa otti ilmavainua kulman jälkeisestä kohdasta. Olen uskalias ja tein myös Kooan ensimmäisen piikkikulman! No problemos, Kooa meni yli, palasi ja otti jäljen. Noin kilometrin kohdalla Kooa vaan paransi jäljestystä ja ennen toiseksi viimeistä keppiä oli todella pitkään tyhjää. Silti se nousi hienosti :) Sitten taas pitkät pätkät ja viimeinen keppi nousi myös ongelmitta <3

Käteviä nämä sovellukset! Pystyy tsekkaamaan miten pysytään jäljellä ;)

Kaikki tokokuvista kiitos kuuluu Jerelle :)
 Silloin kun Kooan jälki happani niin Rin kävi Katilla tokoilemassa. Otettiin ensin eteenmenoa ja Rin oli super. Nyt teemana häiriöt. Eteenmenopaikka ihan ruudun viereen, ensimmäinen näytöllä. Rinin vauhti oli todella hieno ja suoritus varma. Sitten Kati tiputti pallon maahan ja kävi taas näyttämässä paikan, ei vaikutusta ja Rin varmasti eteenmenopaikalle. Kurkki pysähdyttyä palloa, toinen tällainen ilman näyttöä ja taas meni Rin hienosti oikealle paikalle. Sitten vielä yksi suoraan pallolle. Eteenmenot vielä toiseen paikkaan. Nyt pallot molemmilla puolilla ja edessä myös merkkejä. Näihin palloihin Rin jäi pahemmin kiinni ja paikannäytöstä huolimatta Rin kaarsi ensin toiselle puolelle. Sitten seuraavalla lähetyksellä taas toiselle puolelle. Neljännellä lähetyksellä kaarsi ensin pallolle mutta tästä suoristi itse ja meni näyttöpaikalle. Yksi vielä ja Rin teki saman kaarroksen ensin pallolle ja suoraan eteen. Vielä lelulle lopuksi.

Perjantain vauhtiruutu!

Tässä kuvassa taisi joku vähän varastaa ruutuun jo virittelyistä..

Sitten Rin teki kiertoa esteiden ja kapuloiden kera. Vähän vilkuili kapuloita mutta lähti hyvin kiertoon, ensin esteiden tasalta. Muutama lisää niin että hilasin matkaa pidemmäksi. Viimeinen niin että Kati palkkasi Rinin pallolla ennenkuin ehti kiertomerkille. Yksin vielä seuruuta, jossa Rin oli hieno, paikka on nyt taaempana ja parempi. Jääviä vielä pitkästä aikaa ja kaikki vaihdot menivät oikein! Paikallaoloissa tuli haukkukohtaus paikkamakuussa kun halliin tuli haukahteleva koira. Tämän jätin alkuun huomiotta mutta lopulta kun haukut eivät ottaneet loppuakseen niin huomautin. Hetki hiljaisuutta ja palkkasin.Viikonloppuna treenattiin Kouvolassa tokoa :) Kooa teki pääosin seuruuta ja juoksujääviä. Seuruussa miun pitää huomioida etten nostele vasenta jalkaa turhaan, tästä on tullut huono tapa. Kooalle myös saa tehdä paljon vasemmalle käännöksiä että tekisi tarkempaa työtä. Jäävät kaipaavat edelleen napakkuutta. Rin teki perjantaina ruutua, eteenmenoa, ohjattua ja tunnarin. Ruudut olivat todella hienot! Nyt oli vauhtia kunnolla ja hieno lukkojarrutus ihan ruudun perälle! Paikka on nyt selvä ja Rin uskaltaa pysähtyä itsenäisesti ja odottaa palkkaa :) Eteenmenot olivat myös hienot, näitä ensin pallolle. Eteenmenopaikasta ruutuun meno on vähän epävarmempaa. Ohjatussa ensin merkkiä ja sitten molemmat puolet. Meinasi mennä taas merkin ohi ja pelkkää merkkiä pitää nyt enemmän treenata niin että kapulat viedään. Keskikapula paikalla ja hienosti Rin haki oikeat kapulat. Tunnarissa pohti pitkään, nosti oikean ja puolessa välissä matkaa tiputti ja kääntyi kapuloille takaisin! Toisella kerralla taas arpoi pitkään mutta toi oman. 
Sunnuntaina taas Rinille nyt kisamaisesti eteenmeno, tietty epäilin että ei varmana onnistu. Rin meni täysiä ja suorana ympyrän keskelle! Tästä palkka. Sitten kokeilin eteenmeno plus ruutu mutta nyt Rin jäi vähän huonosti pysähdyttyään ja ruutuun lähti epävarmana. Tämän jälkeen ruudut olivat vähän epävarmoja mutta kun paikka löytyi niin vauhti ja varmuus palasivat. Luoksetulossa tein ensin suorana ja sitten molemmat pysäytykset ja ne olivat hienot :) Kaukoja vähän ja tässä vaihdot aika laiskoja. Läheltä vielä muistukset tekniikasta. 

"Yhtään en kyttää Rauhaa!"

Rauha&Rin
Ja tekihän Kooa vielä sunnuntaina iltapuhteeksi hakua :) Taas tyly meininki radalla, kaksi maalimiestä ja toisella vaan palkka. Plus maalimiehet valmiina, hieman uhkarohkea viritys. Ensin tyhjä oikealle, hienosti perälle asti Kooa upposi ja kutsuinkin heti pois kun kääntyi oikeaan suuntaan. Nyt muistin käyttää pilliä! Sitten vasemmalle ja tässä lähti vähän taaksepäin ensin. Sai kaikista luoksetuloista rasiallisen palkkaa ja nyt käyttäytyi rauhallisemmin ja vähemmän maanisesti keskilinjalla. Kolmas pisto oikealle ja suora löytö. Sitten vasemmalle tyhjä ja samoin oikealle. Tuli luokse hyvin kutsusta. Vasemmalle uudestaan tyhjä ja tämän jälkeen OLI suunnitteilla tehdä vielä oikealle tyhjä ja vasemmalta löytö. Tiesin että on uhkarohkeaa ja niinhän se Kooa otti hajun ja karkasi maalimiehelle. Annoin mennä koska oli senverran lähellä kuitenkin. Tällä löydöllä ilmaisu katkeili ja se johtui ehkä siitä että maalimies seisoi, ei Kooalla koskaan ole tällaisia ollut :D Koska mulla oli vielä kaksi palkkarasiaa niin Kooa joutui vielä tekemään yhden tyhjän oikealle ja sai siitä palkat. Lähti ekalla kerralla vähän vinoon ja sen uusin. Palkkojen jälkeen Kooa oli ihan sitä mieltä että eihän tämä voi tähän loppua!?!? Kooan mielestä aivan liian lyhyt treeni, no mitäs menit oikoen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti