tiistai 5. huhtikuuta 2016

Metsätreeniä vihdoinkin!


Ekojen pyllistelyiden jälkeen muistin että piti tehdä Rinin kanssa eleetöntä lähettäistä :D Kuvista kiitos Leenalle!


"Palkat tänne, perhana!"
Sunnuntaina vihdoinkin aloitimme metsälajit tälle kaudelle esineruudulla ja ilmaisutreenillä :) Lumivapaita metsäalueita alkaa hiljalleen löytymään. Rin aloitti esineruututreenin niin että esine vietiin Rinin nähden metsään ja Rin sai sen samantien hakea, viejä ei tullut pois ruudusta. Vähän edettiin ja nyt esineen näytön jälkeen appari tuli pois. Ensimmäinen esine tuli hyvin mutta toista hakiessa Rin ensin kävi tarkastamassa ensimmäisen esineen kohdan. Sitten löytyi hyvin toinenkin esine. Kooalle useampi esine ruutuun ja kolme näistä nostatin. Nopeasti nousivat! Vähän oli hukassa ruudussa eteneminen ja Kooa painui herkästi toiseen etureunaan eikä edennyt taakse asti.


Sitten Rinille ilmaisutreeniä, nämä irtorullilla. Ensimmäinen maalimies ääniavulla. Rin lähti hienosti ja toi rullan myös hyvin. Kaikki näytölle lähdöt olivat vähän huonompia. Nyt laitoin Rinille liinan perään mikä taisi olla parissa viimeisessä treenissä ennen lumia. Rin reagoi selkeästi liinan paineeseen hidastamalla ja tuntui että arpoi että kummalta puolelta puuta pitää mennä. Hihnalenkillähän Rinin pitää kulkea sieltä mistä minäkin ettei hihna sotkeennu. Hakuhommissa pitäisi mennä toisinpäin :D Parani onneksi koko ajan, tehtiin myös niin että maalimies kutsui Riniä ja kun Rin veti kunnolla niin päästin liinasta irti. Rullan toi hienosti sivulle. Toisesta maalimiehestä bongasi käden heilautuksen ja kolmas meni hienosti ilman apuja :) Ja vaikka tokossa ja agissa himmaillaan niin haussa mentiin LUJAA!


Lauantaina oli tokoa. Tätä ennen olimme pitänee muutaman päivän täysin ilman tokoa. Ei edes ruokakuppijuttuja. Ei vaikutusta, Rin oli edelleen hidas. Paula videoi Rinin seuruuta ja siitäkin näyttää että miun pitää kuitenkin kävellä Rinin kanssa vähän kovempaa/pidemmällä askeleella mitä tähän mennessä. Nyt käytin myös Rinille takapalkkaa, vähän jotain vaihtelua treeneihin kun ne kulkevat muuten aina samanlaisina. Myös aloin opettaa Riniä haukkumaan! Luulin että olisi paljon hankalampaa kun Rin niin herkästi paineistuu haukkumisestaan mutta suht helposti sain lelulla hetsaamalla Riniltä haukut tulemaan. Tästä pallo palkaksi. Viimeisenä vielä tehtiin muurin törppöjen kiertoa kahdeksikkona, ihan vaan luoksetuloa ajatellen. Paristi otin suoraan sivulle ja tuli todella hyvin. Muutoin haettiin vaan hauskuutta ja vauhtia. Aika hiljaa meni, ei missään välissä oikein kiihdyttänyt. Kisattiin Rinin kanssa ja tästä Rin vähän innostui. Juoksi myös jännästi suoraan päin törppöä ja sitten juuri ennen törmäystä lähti kiertoon. Ja aina samalta puolelta kiertäen.. Josko tämä tästä.. Paula kuitenkin katsoi Riniä läpi eikä mitään ihmeellistä kropasta löytynyt. Pientä jumia oikeasta takajalasta.

Kooa teki perussarjaa ja tämä meni vähän huonosti. Nyt oli kamera mukana ja kotona näkyi että Kooa otti välillä vähän väliaskelia. Näytti että välit eivät ehkä olisi Kooalle oikeat? Myös töminää kuului turhan paljon. Sitten vähän seuraamista ja juoksujääviä. Näissä istuminen huono, aloittaa istumisen nopeasti mutta sitten himmaa ja lopullisesti istuminen on hidas.

Sunnuntaina käytiin mukava lenkki Lauran ja Liinan kanssa :) Lenkilläkin Rin oli ehkä tavallista vaisumpi. Antoi Liinan mennä edellä! Ehkä vähän varoi jarrutuksia, tassuissa on vielä pienet jäljet mitkä eivät täysin ole umpeutuneet. Nyt tuntuu että Rinissä näkee kaikkea kun seuraa niin tarkasti että mikä on vialla. Vai onko mikään. Henri kävi myös agimölleissä ja vähän kokemattomuuttaan pari kerrytti itsellen kaksi hyllyä. Kuulemma yksi huono hylly ja yksi hyvä :)

Rin liitelee rauhaksilteen. Mut kuin on tassukarvat nätit ja siistityt <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti