keskiviikko 3. elokuuta 2016

"Helppoa" hakua ja onnistuineita esineitä

Edustuskuvaa edustusvaatteissa!

 Edustuskuvan vaatetuksesta kiitoksia sponsoreillemme; Joutsenon Apteekki, Fysioterapeutti Eini Kipinoinen, Etelä-Karjalan Koiraurheiluhalli, Sähköpalvelu Tilli&Hulkkonen ja Kuljetus V.Hulkkonen Oy. Kyllä nyt kelpaa osallistua!No. Se viimeisen kirjoituksen hakutreeni kun oli aika kaaosta niin nyt kaksi edellistä ovat paperilla olleet helppoja mutta hikihän siinä Kooalle silti tuli. Hirmuista vääntöä tyhjien suunnasta! Ja sitten JOS Kooa suvaitsee mennä oikeaan suuntaan niin sitten tietenkin tietä pitkin kaahaten.. Esineruudut ovat olleet taas hyvin hienoja :)

Loppuviikosta Kooalla oli pari vapaapäivää ja sitten lauantaina hakutreenit. Täällä oli hakuiltu aiemminkin, vasemmalla isompi metsätie ja oikealla polku ihan takarajan tuntumassa. Alue jatkui noin 10 metriä näiden jälkeen. Ensin lähetys oikealle, täällä maapiilo. Hieno ja reipas pisto, varma polun ylitys ja hyvä ilmaisu. Niin on kyllä väsynyt treenaamisesta niin ei ole oikein treenit tarkalleen enään mielessä. Tästä en myöskään muistanut piirtää karttaa. No, sitten oli kuitenkin pari tyhjää ja vähän vääntöä. Maalimies kuitenkin valmiina vasemmalla avoimessa maakuopassa. Tästä Kooa ei saanut hajua mutta silti tällä kertaa piti vähän tapella luoksetulon kanssa. Tässä niin että kun Kooa kääntyi oikeaan suuntaan takarajalla niin ääniapu. Kooalla meni vaan pakka sekaisin ja ampui maalimiehen yli. Sai sitten hajun ja palasi takaisinpäin. Oikealle tyhjä ja taas vasemmalla maalimies. Nyt tien ylitykset menivät paremmin kuin edellisellä kerralla kun alueella treenattiin :) Oikealle taisi olla sitten seuraavaksi pakeneva. Tässäkin Kooa taas hämmentyi eikä tullut ihan haluttua vaikutusta. Tänne pitkät haukutukset ja hyvin haukku kulki vaikka väsy oli. Ajatuksena taas lyhyt treeni mutta kun Kooa tekee höpöhöpöjuttuja niin tuleekin lisää juoksemista :(

Esineruutuja on tehty monta ja Kooan nenä on ollut hyvässä vireessä. Lähiesineistä ei ehkä ole saanut niin hyvin hajuja mutta kun on ohi mennyt niin on vetänyt samantien liinat kiinni :) Tarkkaa työtä! Esineitä on myös etsitty kivien päältä, ojien takaa tai ojan reunalta. Kun Kooa on kohdille päässyt niin on hajut löytyneet. On treenattu vaihtelevassa maastossa, suolla, teiden ylityksiä ja niitä lähiesineiden hajujen bongausta. Pilli on toiminut hyvin edelleen esineilläkin :)

Tänään hakua. Taas suurinpiirtein samalla kaavalla, tien ylityksiä. Ensin oikealle tyhjä, tämä meni hyvin! Vasemmalle suora löytö ja tässä tien ylitys joka oli kerrassaan loistava! Nyt kahdelta maalimieheltä ei palkkaa ollenkaan vaan mie palkkasin keskilinjan tuntumassa. Tätä olisi voinut tehdä aiemminkin, kehuista Kooa meinasi aina karata maalimiehelle.. Sitten alkoikin tappelut. Oikean puolen tyhjä meni vielä suht hyvin mutta vasemmalle taas tapeltiin. Tuli ehkä noin kymmenen lähetystä kun Kooa jatkuvasti eteni taaksepäin tai oikoi alueella. Olimme vielä merkanneet alueen huonosti niin kahden suunnitellun tyhjän sijaan jouduin tekemään neljä. Toinen maalimies ällässä mutta nyt Kooa ei edennyt tarpeeksi syvälle, ehkä noin 60 metrissä maalimies, eikä tarpeeksi pitkälle. Tuli itsenäisesti alueelta pois. Lopulta maalimies löytyi. Vasemmalle tyhjä ja tämä meni jo helpommin vaikka Kooa ei mennyt ihan perälle asti. Oikealla taas suora löytö ja tämä hyvä. Tänne vielä pitkät haukut ja hyvin Kooa jaksoi, ei ollut liian hiki. Tästä maalimieheltä palkka. Viimeiset treenit, oli näissä hyvääkin vaikka taas meinasi hieman hermot mennä..

Tottiksessa ollaan tehty paljon siirtymiä. Nyt on Kooan pylly hyvin mennyt perusasennoissa maahan. Ampumiseen ei ole reagoinut. Noudossa kun heitettiin vieras kapula aika lähelle niin lähti toisen "Tuo!" käskyllä mutta toiseen kertaan ei mennyt enään vikaan. Muutoin häiriökäskyt ovat menneet kuuroille korville. Luoksetulot ovat olleet nopeita ja eteentulot ihan ok. Saisi tulla vähän tiiviimmin. Jäävissä olen muuttanut omaa juoksutahtia, Kooa pysähtyy paremmin kun juoksen hitaammin ja enemmän ylöspäin kuin pitkällä askeleella ja reippaammin. Seuraaminen vaan on vähän rumempaa hitaammalla mallilla. Maanantaina Kooa teki kotipihassa metrisen hypyn lähes ilman kosketusta! Se oli niin hieno että otin toisen perään ja tämäkin meni superhienosti! Sitten tulikin ex-tempore tottikset illalle ja täällä tein hyppy/A-este erottelua. Esteet olivat todella lähellä ja "väärinpäin". Perhanan rakki yritti mennä A:lle hypyn sijaan! Lukitsi oikein sen heti alussa. Toisella yrityksellä menikin hyvin mutta hyppy oli huonompi kuin kotona. Eilen tein taas hypyn ja nyt otti enemmän ponnistusta mennessä eikä tullut takaisin hypyn yli. Toisella yrittämällä meni. Nyt seuraavaksi hyppy vasta kenttääntutustumisessa..

Beecee hässäkkää

Rinin korvalle kävi hassusti!


Rin ja Rinin ihailija Jana

"Onko ne samanikäisiä?" Kuuluu monesti kun nämä ovat yhdessä. Eivä ihan, Rin 2,5v ja Jana noin 6kk :D
 Huh, onneksi tämä treenitahti kohta loppuu :) Olo on ihan puhki! Rin on vähän puuhastellut tokoa ja Henrin kanssa agilityä. Ainiin ja kävi Rin yhdet pienet haut hommailemassa. Maalimiehet ehkä noin 40 metrissä ja ensimmäiset kaksi muistikuvalla. Tämä toimi hyvin ja Rin meni kovaa. Näytöille ääniavut. Sitten ilman apuja. Rin teki hienosti hommia, yhdellä pistolla kävi vaan niin että Rin tiputti rullan kun törmäsi risuihin. Uudelleen lähetykselle lähti hyvin mutta kävi rulla suussa makaamaan maalimiehen luokse. Jouduin kutsumaan että tuli pois mutta näytölle lähti hyvin. Intoa Riniltä ainakin löytyi ja kohta alkaa Rinin hakuilut kunnolla niin saadaan asioita vähän eteenpäin :)

Meidän joukkue miinus yksi osallistuja. Kooa keskittyy vähän liikaakin kuvaukseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti