keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Kookkaat korvat ja hoikahko mutta silti ihan HYVÄ

Rin kävi SBCAK:n erikoisnäyttelyssä, sinnehän kuuluu viedä niitä erikoisia tapauksia eikös niin? Rin oli kehässä vähän orpona ja karvattomana hienojen showbortsujen seassa. Esiintyi silti edukseen! Vaikka etukäteen (taas..) pelkäsin että minkälaisen haukkukohtauksen Rin järjestää kehässä niin ei tapahtunut yhtään mitään! Rin käyttäytyi todella hienosti, toki olisi ollut hienompaa jos Rin olisi juossut häntä alhaalla kuten juoksi viime näyttelytreeneissä mutta ehkä kaikkea ei voi saada :) Rin seisoa nakotti hienosti ja antoi tuomarin tutkia väistämättä. Hieno Rin :) Tässä arvostelu:

"Pienehkö, mittasuhteiltaan riittävä, varsin kevyt narttu. Oikeanmuotoinen runko. Erinomainen lihaskunto vaikkakin esiintyy tänään hoikkana. Kevyehkö pää. Pyöreyttä kallossa. Kookkaat korvat. Tasapainoiset niukahkot kulmaukset. Liikkuu kevyesti mutta askelmittaa voisi olla enemmän. Karvapeite reilusti vaihtumassa." 

Arvosana siis H. Ja tähän loppui Rinin näyttelypuuhat! Lauralle kiitos hihnan lainasta <3

C. Tuija Leisti


C. Tuija Leisti

C. Tuija Leisti

C. Tuija Leisti

C. Tuija Leisti
Parasta erkkarissa oli tietenkin seura! Sen takia sinne pääosin lähdinkin, tapaamaan Kooan kasvattaja Päiviä ja muuta Jillaroo´s porukkaa :) Oli aivan hirveän hauska päivä ja tulipas syötyä hyvin. Kooan sisaren omistaja Tuija oli tehnyt superhienon kakun Kooalle <3 Plus saimme Kooan kanssa hienon taulun valioitumisen johdosta <3 <3 Ja sitten valioskumpat! Kiitoksia hirmuisesti näistä kaikista! Voiko parempaa päivää olla ;) Kooakin sai taas oman osansa kakusta. Rin kävi tietty myös tokoilemassa ja teki hienosti hommia, etenkin tyhjälle lähetykseen olin tyytyväinen.

Kooan mahtis kakku! C. Tuija Leisti

C. Tuija Leisti

Kooan hieno taulu. C. Tuija Leisti

Kooakin pääsi pönöttämään ja olen joko huono seisottaja tai Kooa huono seisoja koska näky on hirveä! C. Tuija Leisti
 Eilen ja tänään kävimme tokoilemassa. Treenissä pääosin EVL uudet liikkeet Rinin kanssa. Tyhjälle lähetys menee näyttöjen kanssa hyvin, suoriltaan lähetys aiheuttaa usein hieman vinon lopputuloksen. Korjaukset menevät suht hyvin paitsi jos joudun korjaamaan poispäin ruudusta. Rinillä on niin kova veto ruutuun että ei siitä helpolla luovu. Vielä en ole opettanut erillisiä korjauskäskyjä, ne on seuraavaksi työnalla. Korjaan pääosin nyt ohjatun käskyillä oikealle tai vasemmalle. Pyrin siihen että ei tarvitse vielä korjata vaan menisi kerrasta oikein. Ruutu löytyy hienosti!

Kierrossa tuli tänään ilmi että käskytettynä ei lähtenytkään mihinkään! Ja kun uudestaan käskin niin lähti hypylle. Seuraavilla toistoilla lähti suoraan mutta jäi taas jumittamaan paikoilleen. Toisella nouto toistolla oli taas päättänyt itse kumman hakea eikä millään meinannut tästä suunnasta luopua. Sitten jäi ennakoimaan pysäytystä. Ärsyttävä liike! Onneksi stopit oli hienoja. Tunnarissa tänään toi ekalla kerralla väärän, seuraavalla kerralla oikean. Tänään siis EVL kisamaisesti kolmessa erässä läpi, pääosin liikkeet menivät hyvin. Tyhjälle lähetys tuntuu kärsivän edellisistä palkattomista liikkeistä, Rin menee hipsuttelu moodiin. 

Kooa puuhasteli vähän rallytokoa ja alkaa olemaan aika pätevä oikeanpuoleisessa seuruussa! Jäävät oikealla puolella onnistuivat myös. Sitten tein juoksusta seisomaan jäämistä takapalkalla ja se oli hieno. Kooa on nyt viikon verran kevyellä treenillä tai levolla, kävimme maanantaina Kaiperlalla ja Kooa oli aika jumissa selästä. Molemmille koirille jumppaa jatkossa, Rin saisi kehittää paremmat syvät lihakset.

Kooa sai myös SBCAK:lta tunnustusta SM-kokeen osalta ollen hakukokeen kolmanneksi paras bordercollie :) Ihana tunnustus, vaikkakin tuntuu omasta puolesta laimealta sen puoleen kun tulosta ei tullut. Mutta Kooa oli kuitenkin hirmu hieno kokeessa eikä tuloksista ymmärrä :D

2 kommenttia:

  1. Rinin häntä aiheutti spontaanin naurunremakan täällä :'''D Toinen on hieman kalju!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Rinillä on ollut todella hyvään aikaan valittu bikinikausi :D Nyt onneksi turkki tuuheutuu hetkihetkeltä ja kokoajan kyttään onko se lihava kun näyttää niin pöyheältä.

      Poista