perjantai 7. huhtikuuta 2017

Jälleen kerran Ojangossa nollien keruuta

Tällä kertaa onneksi niitä nollia sai tullakin, lajina siis agility :) Rinille oli kolme rataa varattuna mutta vain kaksi juostiin kun molemmilta napsahti nollat ja näin ollen siirto kolmosluokkaan! Radat olivat muuten sujuvia mutta A-esteellä sekä puomillakin tapahtui isoja jäätymisiä. Nämä ovat olleet ongelmana aiemminkin mutta nyt ovat treeneissä sujuneet kokoajan paremmalla vauhdilla. Ilmeisesti uusi kisapaikka ja jännitys voivat tehdä Rinille epävarmuutta. Ja Henrikin taisi käskeä A:esteellä Riniä kontaktille turhan aikaisin ja kilttinä koirana Rinhän tottelee vaikka olisi jossain muualla kuin esteen loppupuolella.. Ensimmäiseltä radalta 2.sija ja toinen rata olikin voitto nolla. Alle vuodessa Team HenRin pääsi siis kuninkuusluokkaan :)
Viime lauantaina oli viimeinen nuorten tokoringin treenaus meidän osalta. Oma päätös pitää ja toko on tauolla joten teimme Rinin kanssa muita juttuja :) Pitkästä aikaa Rin teki vauhtinoutoa ja tätä pitää tehdä useamminkin jotta tasamaanoutoon tulisi voimaa enemmän. Sitten henkilöryhmä yhden kerran koska tämäkin meni heti hyvällä asenteella läpi. Kehääntuloja otettiin myös kahden häiriökoiran voimin, kehäänkutsu ja juoksutarkastus jonka jälkeen palkka. Näitä muutama. Viimeiseksi oli paikallaanolot, näissä ei taas mitään erikoista, Rin istui makasi jälleen kerran rauhallisesti. Teimme vielä niin että Rin oli yksin kehässä ja muut antoivat häiriökutsukäskyjä eikä Rin näistäkään mitään välittänyt.


Koirat kävivät Kaiperlan hoidossa maanantaina. Kooalla edelleen vaivaa vasen etujalka, se lähti alta kun alkuvuonna otin Kooan autosta ulos ja olikin jäätä pitävän pinnan sijaan. Lantiossa oli myös jonkinverran kiertoa. Kooalle 2 viikon tauko hypyistä ja muusta rankasta harjoittelusta. Rinillä myös pientä jumia ja kiertoa. Rin oli myös aika levoton alkuun hoidoissa mutta lopulta rauhoittui. Rin hyppäsi tokon lautaestettä päin pari viikkoa sitten ja siitä ei onneksi kroppaan jäänyt mitään harmia.


Nyt ollaan vaan lenkkeilty, meneehän ne päivät näinkin eteenpäin :)


2 kommenttia: